Saturday 25 April 2009

Елате в Рила!

Нашите приятели от Житно зърно и Доброволци България ще отпразнуват световния ден за младежка активност на 9 май, събота, заедно с децата от началното училище в село Радуил. Всеки, който иска да прекара един хубав ден на открито, да свърши нещо полезно за природата и хората от Радуил, да сподели умения и да намери нови приятели, е добре дошъл. Програмата за деня включва: почистване на селото по екипи със седействието на RePack; екопътека с водачи от Национален Парк Рила; биоразнообразие и засаждане на растения с хора от екипа на ‘Житно зърно’; перкусионен уъркшоп с музикантите от СамБанда, уъркшоп за рециклирано изкуство с доброволци от Австрия и Швейцария.
‘Житно зърно’ е създател и организатор на еко-център в село Радуил, осован на принципите на екологичното строителство, възобновяемите източници на енергия и биоземеделието. За повече информация: http://grainofwheat.eu.
За всички има здравословни закуски и безплатни тениски, а в края на деня има томбола с награди. За участниците от София е осигурен безплатен транспорт до и от Радуил - малко живописно селце в подножието на Рила, община Самоков.
За контакти и записване: 0885 726921 Маги или ouraduil@dir.bg

0 коментара:

Post a Comment